100 de euro votul

Se vorbeste prin oras ca un partid pregateste pentru ziua votului un premiu special. Stim bine ca romanii invata repede de la altii si sunt foarte inventivi. Astfel, cei care vor dovedi cu o fotografie pe telefon ca au votat cu cine trebuie ar urma sa primeasca un premiu de 100 de euro. Si am spus ca romanii invata repede pentru ca recent, in Italia, a fost un scandal exact pe aceasta tema.

Asadar, dupa ce s-au cumparat candidati pe miliarde bune, dupa ce se impart “cadouri” electorale, mai nou se vor da si premii pentru vot. Si sa nu credeti ca nu vor fi amatori. Daca luam in considerare ultimele actiuni ale celor de la DNA ar trebui sa ne asteptam ca pe data de 1 iunie sa fie retineri pe banda, nu?

P.S.1 Apropo de DNA. Nu sunt un fan al lui Gigi Becali si nici nu tin cu Steaua. Dar ceea ce s-a intamplat in ultimele doua zile mi se pare strigator la cer. Sa ajunga cei de la DNA sa il urmareasca prin oras cu masina ca sa ii dea citatia lui Becali la semafor, este dincolo de orice imaginatie. Putini stiu insa de ce se grabesc sa ii dea citatia in acest mod. Din cate am aflat, au o problema legata de banii retinuti. Poate cineva investigheaza acest aspect.

P.S. 2 Pentru cei care s-au ingrijorat ca cineva i-a taiat blogul lui Sorin Oprescu ii informez ca el insusi a cerut suspendarea lui. Motivul? Textele nu ii apartineau si nu il reprezentau.