A fost dezvaluita sarcina printilor Harry si Meghan Markle

Din moment ce vestea interesanta a fost dezvaluita in octombrie, ne-am intrebat cu totii despre genul, numele si potentialii nasi ai copilului ducele si ducesa de Sussexes. Si acum exista rapoarte noi care sugereaza ca nasii bebelusului sunt „cu totii, dar confirmati”.

George si Amal Clooney! Un insider al familiei a relatat ca ducele si ducesa din Sussex au ales cuplul de putere din lista A pentru a fi nasi ai primului lor nascut si ca George a avut o „banuiala puternica” ca el si sotia lui vor fi intrebati.

Varul lui Ben, Ben Breslin, a vorbit de asemenea despre modul in care actorul va face un mare nas pentru noul copil regal. „Sunt totul pentru asta”, a spus Ben Mail Online. „El ar fi un nas minunat, ar face un minunat despre orice – este un tip bun”.

Cand a fost intrebat daca ar dori sa-i intampine pe ducele si ducesa in orasul sau natal dupa nasterea bebelusului, Ben a raspuns: „Absolut, asta ar fi nebun, dar distractiv. Nu ma aflu in acele discutii despre cercul regal, dar asta nu inseamna ca data viitoare cand vin, nu putem sa ne asezam o ora peste bourbon si sa vorbim despre asta.”

„George e ca si noi, este la fel de comun ca un pantof vechi, dar ii place sa se hraneasca cu oamenii mari, asa ca e grozav”.

George si Amal sunt prieteni apropiati ai regalilor si au fost prezenti la nunta regala de la castelul Windsor din mai. O sursa a spus: „Amal si Meghan au fost aproape de ani de zile, iar Harry si George au devenit amici din cauza asta. Potrivit oamenilor, Amal si Meghan au fost deosebit de apropiate, deoarece Meghan s-a mutat la Londra dupa terminarea costumelor sale de televiziune.

 

De asemenea, Harry si Meghan vor angaja aceeasi bona ca familia Clooney. Desi probabil ca bebelusul lui Harry si Meghan va avea mai mult de un set de nasi – Printul Louis are sase – nu putem astepta sa auzim verdictul. Clooney’s vor fi sigur pe lista!