Alte „noutati” de care poate nu stiati

Teodor Baconshi era privit ca fiind „util” în marile dosare de politică externă, apărător al Bisericii Ortodoxe şi nepăsător la plângerile minorităţilor naţionale

După alegerile din PSD din 2010, Victor Ponta era considerat ca fiind „un ferm opozant al refeormei efective al sistmului judiciar”. În plus, era considerat ca fiind incapabil să reformeze PSD, datorită „îndatoririi de a face faţă  gărzii vechi, a tinereţei sale, a conexiunii  cu Nastase şi provocării de a gestiona de unul singur multiplele interese de grupuri în PSD.”

Corneliu Vadi Tudor este considerat de tinerii ultraconservatori ca fiind „un  clovn”, iar Gigi Becali este „inteligent, dar nesofisticat”.

Traian Băsescu i-a solicitat preşedintelui SUA, Barack Obama 1 milion de doze de vaccin H1N1

Nicolae Popa a fost comparat cu Bernie Madoff şi se vorbeşte despre relaţia dintre Popa şi SOV: „El a fost director la mai multe companii ale lui Vîntu care au fost implicate într-o schemă piramidală naţională care a colapsat în anul 2000, lăsând câteva sute de mii de români cu economiile pierdute. Popa, care a părăsit ţara în 1998, ar fi responsabil de pierderi financiare de până la 1,6 miliarde dolari.”

Huiduielile românilor la adresa Madonnei au fost văzute  ca un refuz al românilor  de a accepta lecţii despre discriminare sau de fapt, „despre orice altceva de la străini”.

Traian Băsescu i-a spus vicepreşedintelui american Joe Bidden că preşedintele Afganistanului Hamid Karzai este complice la traficul de droguri

Victor Ponta a declarat că Viorel Hrebenciuc nu susţine introducerea votului uninominal, pentru că i-ar eroda statutul în partid

Un consilier al Uniunii Europene a vorbit despre existenţa unei înţelegeri între grupuri arabe şi guvernul României: „ lăsaţi-ne să spălăm bani(în România) şi nu vom ataca ţinte româneşti”.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a spus că dacă ar fi în opoziţie ar portretiza guvernul PDL-PSD „ca o dictatură ceauşistă”.