Aplicati gresit deodorantul de ani de zile

Cu temperaturile care ating momentul maxim de caldura, probabil ca cele mai multe dintre noi se vor simti destul de lipicioase si transpirate. Ceea ce inseamna ca ne bazam pe doze grele de deodorant pentru a elimina orice miros neplacut care ar putea aparea in timpul valului de caldura sufocant. Dar daca observati ca spray-ul dvs. sau deodorant roll-on nu pare sa aiba efect in aceasta vreme calda, este posibil sa fie pentru ca ati aplicat-o gresit.

Potrivit unui medic, o doza dimineata dupa un dus nu este de fapt suficient pentru a pastra departe mirosurile neplacute. Ar trebui sa aplicam deodorant noaptea – mai degraba decat inainte de a iesi pe usa dimineata. Specilistii au explicat ca, aplicand deodorant seara, ii puteti permite sa se usuce pe deplin si, prin urmare, sa va protejeze in mod adecvat arborii impotriva mirosurilor.

Totusi, este mai bine sa nu lasati rutina deodoranta acolo. Este sugerat ca, dupa ce va treziti, sa spalati orice reziduuri si sa va asigurati ca zona se usuca complet – nu este o operatie usoara cand este o perioada calda. Lasati peste noapte si spalati orice reziduu dimineata cu sapun si apa. Ar trebui sa permiteti antiperspirantilor sa se usuce complet. Aveti posibilitatea sa utilizati un uscator de par pe setarea rece, daca este necesar. Nu ar trebui sa va alimentati deodorantul dimineata. Avand in vedere ca aveti riscul de a aplica pe piele umeda dupa un dus, este mai bine sa evitati sa va pulverizati dupa aceea.

Medicii sustin ca unele deodorante protejeaza mai bine impotriva transpiratiei decat altele. Deci, ce ar trebui sa cumparam? Doar anti-perspirant, care va opri de fapt, transpiratie, mai degraba decat a crea un miros frumos. in plus trebuie sa va asigurati ca purtati haine curate in fiecare zi si ca articolele pe care le purtati sunt fibre naturale, cum ar fi matase sau bumbac, care va permit pielea sa respire.