Aranjarea parului, de la provocare la stil de viata

 

Cum s-ar putea vedea o doamna mai placuta si mai atragatoare prin ochii lumii sau a unor barbati chipesi daca nu prin intermediul aspectului fizic si mai ales al stralucirii parului?

Femeile aloca foarte mult timp pregatirii atunci cand au de participat la un eveniment sau o intalnire si de cele mai multe ori bataia de cap cea mai mare este asupra aranjarii si stilarii parului.

Daca la saloanele profesioniste nu ne permitem sa mergem des datorita costurilor destul de ridicate, atunci am putea avea parte de accesorii competente astfel incat sa faca fata oricarui tip de provocare ori de cate ori il solicitam.

Probabil credeti ca accesoriile de salon valoreaza foarte mult, dar nu este deloc asa! In momentul de fata, producatorii de electrocasnice pun la dispozitie doamnelor si domnisoarelor diverse accesorii de stilizare ale parului, timp in care un ondulator de par Babyliss sau Philips ar fi o solutie perfecta..

Acest accesoriu are grija atat sa usuce cat si sa pieptene sau sa stilizeze parul intr-o perioada scurta de timp, insa doar anumite modele se deosebesc cu desavarsire.

Mai jos, indraznim sa va prezentam care ar fi acestea pe scurt, iar daca dumneavoastra vreti sa aveti un par plin de volum, matasos, rezistent si cu un aspect viu, atunci achizitionarea unuia dintre modele devine o prioritate mai ales ca nu va scoate din zona de confort financiar.

Ondulator de par si perie rotativa DomoClip DOS119

La doar 108 lei, redus cu peste 40% fata de valoarea sa initiala daca este achizitionat din mediul online, acest pachet are grija sa cocheteze cu doamnele practice si atente la detalii.

Puterea de 1000 W, cele 2 trepte de viteza si nivele de temperatura asigura rapiditate si flexibilitate atunci cand vine vorba de folosirea sa pe orice tip de par. Dispune de sistem ionic conditionat, iar directia dubla de rotire este exact dovada de care avem nevoie pentru a ne convinge ca  nu vom fi in niciun moment in impas.

Pachet ondulator si placa de indreptat parul Rowenta Respectissim Liss & Curl SF7640

V-ati gandit vreodata ca un astfel de ondulator pentru par poate fi doar al dumneavoastra la incredibilul pret de 175 lei, redus cu 42% fata de valoarea sa initiala daca este achizitionat din mediul online?

Acest lucru este perfect adevarat, iar acest accesoriu 2 in 1 vrea sa duca stilizarea la urmatorul nivel! Contine sistemul Straight Optimizer, care permite o indreptare perfecta a parului intr-un timp scurt.

Invelisul ceramic asigura rezistenta si stralucire firului de par, iar degradarea in acest caz nu este o optiune!

Functia ionica are grija sa indeparteze efectul de electrizare, iar aspectul parului dumneavoastra devine astfel mai stralucitor si mai matasos.