Ca model Enjoy, te bucuri de o viata cu totul noua! Esti gata sa indraznesti schimbarea?

Jobul de model videochat este o reala provocare pentru tinerele fara experienta in acest domeniu, dar dinamica acestei industrii le face sa se integreze rapid in piata de profil. Studiourile se intrec in bonusuri si conditii de lux, dar Enjoy Studio le lasa pe fete sa decida daca si cat de sigure sunt de decizia practicarii acestei meserii. Dupa un training care le initiaza pe modele in arta videochatului, veniturile incep sa curga progresiv, iar fetele sa isi permita stilul de viata luxos la care visau. Cu alte cuvinte, modelele Enjoy Studios (www.enjoystudios.ro) incep o viata noua si cresc odata cu aceasta industrie in directia care le poate asigura un viitor lipsit de griji!

„In Romania, tabuurile nu tin de foame”, spun modelele Enjoy Studios. „Toti comenteaza, dar niciunul nu s-ar pune o clipa in locul tau!”

Industria de videochat este incarcata cu tabuuri si stereotipuri nefondate, insa, din fericire, modelele Enjoy au taria de a le depasi si a-si vedea de drumul succesului cum stiu mai bine. Sprijinite de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul de videochat, tinerele aleg sa progreseze in cariera in detrimentul zvonurilor care circula din gura in gura. Atitudinea de invingatoare le ajuta sa isi continue visul, astfel ca modelele ajung in posesia unui apartament in doar cateva luni de activitate. Imposibil, dar adevarat, tinand cont ca la varsta de 20 de ani, majoritatea femeilor se gandesc sa contracteze un credit pentru a-si achizitiona o casa, alegere care le va costa mai bine de jumatate din viata.

Stil de viata in videochat

Salariul Enjoy iti este suficient pentru a fi independenta financiara

Si mai mult de atat! Gandindu-se la cat castigau la un job anterior, modelele Enjoy nu regreta asumarea acestei profesii. Acum sunt independente din punct de vedere financiar si isi pot sprijini familiile sa iasa din situatiile neplacute in care se afla. In plus, veniturile aditionale ce provin din bonusuri sunt pentru ele o sursa de economisire! Pe langa stilul de viata luxos de care se bucura, pot in acelasi timp sa economiseasca pentru a incepe un business cand se vor decide sa se reprofileze.

Satule de avansurile din partea sefilor, modelele Enjoy cauta linistea la studio

Femeile se confrunta adesea cu avansuri din partea superiorilor, mai ales atunci cand vorbim despre industrii dominate de sexul tare. Domenii ca IT, marketing sau banking sunt de departe subordonate conducerii barbatilor, iar modelele Enjoy nu sunt straine de aceste constatari. Mai mult, tinerele aleg calea videochatului fiindca aici exista siguranta ca hartuirile si orice alt tip de avansuri nu sunt permise, fiindca in mai mult de 70% din board-ul de conducere si staff se afla femei.

Tu esti gata sa incepi o viata noua alaturi de Enjoy Studios? Indrazneste sa infrunti tabuurile legate de videochat, iar castigurile nu vor intarzia sa apara! Ca model Enjoy, te bucuri de confidentialitate deplina, astfel ca nimeni nu va sti cu ce te ocupi. Castigi, te rasfeti, evoluezi si iti asiguri viitorul printr-un job vanat de multe tinere fara experienta. Da curs sansei de a fi model Enjoy!