Ce culori sa folositi pentru decorarea bradului de Craciun

De la aur si rosii traditionale pana la purpurii contemporane si blues, exista o schema de culoare de Craciun care sa se potriveasca fiecarui stil si gust. Este timpul sa incepeti sa va ganditi cum veti decora casa dvs. in acest Craciun. Veti merge cu una dintre cele mai traditionale scheme de culori de Craciun, cu argint, aur, rosu si verde? Sau veti alege un aspect mai modern, incorporand culori stralucitoare si neobisnuite?

Puteti imbratisa schema de culori in intregime sau puteti alege decoratiuni si accente subtile. Va prezentam trei culori preferate pentru decorarea bradului de Craciun.

1. Auriu

De la tonuri fine, in varsta pana la nuante bronzate si bogate, auriul adauga caldura si eleganta. Este un mod nemaivazut la Craciun, dar auriul poate fi folosit ca o culoare accent pe tot parcursul anului pentru a ridica si a termina o schema de camera simpla. Daca camera dvs. este neutra, o lampa de finisaj de aur sau o masa laterala din cadrul metalic va adauga polizoare fara a introduce un contrast de culoare.

2. Albastru

O culoare diversa care adauga caldura si bogatie casei, albastrul adopta rapid un loc in festivitatile noastre de Craciun. De la cerul de la miezul noptii pana la cea de gheata acvamarina, acest pigment este surprinzator de festiv cand este decorat bine si merge frumos cu aurul si argintul traditional de Craciun. Complimentati un zid marin cu baubles in diferite nuante de albastru.

3. Alb

Multi s-au temut de mult sa foloseasca o astfel de culoare neiertatoare in schema lor de Craciun, totusi ofera un aspect izbitoare. Mai mult este cu mult mai mult cu albul, astfel incat sa se ridice la inaltime si sa se experimenteze texturi si materiale diferite. Incearca acest aspect in sala de mese, unde fetele de masa sunt un inceput excelent.

Dvs ce culoare alegeti in acest an?