Cum au evoluat electrocasnicele [sursa: topincorporabile.ro]

Daca in trecut nu aveam posibilitatea sa alegem gama de electrocasnice care sa ne reprezinte casa deoarece optiunile erau limitate, acum probabil diversificarea ne creeaza foarte multe indecizii in privinta selectiei.

Ne raportam desigur de bucataria noastra si tot ceea ce tine elementele sale de ansamblu care trebuie luate in considerare fara doar si poate atunci cand dorim sa o modernizam sau dupa caz sa o schimbam din temelii.

Acum ceva ani, cu siguranta te-ai fi gandit ca doar aragazul clasic poate duce la bun sfarsit toate sarcinile tale in materie de gastronomie, insa in acest moment ai la dispozitie modele care revolutioneaza tehnologia, iar acestea se numesc plite incorporabile.

Functie de performantele pe care le doriti, eficienta energetica, puterea ochiurilor, designul, usurinta in curatare sau alte caracterisitici importante aveti acum de ales intre plite incorporabile cu inductie, plita electrica sau plita pe gaz, care sa vina sa completeze perfect mobilierul bucatariei dumneavoastra si sa va ajute sa faceti economie de spatiu, mai ales daca aveti posibilitati restranse.

Nu strica sa primiti cateva sfaturi pentru cumpararea plitelor incorporabile la nivel online, acolo unde expertii vin si va ajuta sa luati cele mai bune decizii atat din punct de vedere al specificatiilor si facilitatilor tehnice, cat si din punct de vedere al pretului sau brandului.

Date fiind aceste tematici, specialistii ne invita sa reflectam si sa observam spre ce astfel de caractertistici ar trebui sa ne indreptam atentia cand vine vorba de achizitie, insa anumite modele tind sa faca diferenta din toate punctele de vedere, iar unul din cele mai cautate si mai preferate de catre publicul larg este de departe Whirlpool ACM800/NE, care propune o serie de avantaje care implica reducerea timpului de gatit si flexibilitate la un nivel inalt!

Aceasta plita functioneaza prin inductie, lucru care ne duce cu gandul la eficienta, in comparatie cu modelele electrice si pe gaz, facilitand prepararea mancarurilor in timp util.

Designul si materialul sau ne va permite sa intretinem cum se cuvine suprafata de gatit, indiferent ca pe aceasta se pot depune la un moment dat cele mai incapatanate pete de grasime.

Meniul se acceseaza cu usurinta printr-o tehnologie avansata ce implica touchscreenul, identica cu ceea a telefonului, tabletei sau laptopului.

Marele avantaj al acestei plite prin inductie se raporteaza la faptul ca suprafata din jurul ochiurilor nu se incalzeste, evitandu-se astfel situatiile neprevazute ce au la baza defectiunile sau dupa caz accidentele.

Cei de la Whirlpool au o gama larga de plite incorporabile moderne: www.whirlpool.co.uk/appliances-1/hobs-3/-102011003/