Cum sa ai parte de intalniri dupa varsta de 50 ani

Deci, esti singur la 50 de ani? Felicitari, nu esti singurul.

Stim ca intalnirea din nou dupa o relatie de termen lung poate fi descurajanta. Dar nu va faceti griji – nu sunteti singuri. Exista acum peste 7 milioane de persoane singure peste 50 si cu dezvoltarea aplicatiilor de dating si serviciilor dedicate peste 50 de ani in continua crestere, nu a fost niciodata un moment mai bun pentru a incerca dating.

Abordarea „de moda veche”: intalnirea in viata de zi cu zi
Exista atat de multe locuri unde ati putea intalni un nou partener. Puteti petrece mai putin timp in „palcuri de balbai” (locurile unde oamenii se duc sa stea de vorba, dar unde intalnirea nu este asa deschisa, cum ar fi petrecerea unui vecin) si „piscinele stagnante” (unde vedeti aceiasi oameni saptamanal -out, cum ar fi cursurile de seara). Si sa cautati si s apetreceti mai mult timp cu activitati precum grupuri de mers pe jos  sau cursuri de dans, care ofera un flux de oameni noi.

Modul „mai modern”: senior dating online
Daca te straduiesti sa intalnesti meciuri eligibile in lumea reala, de ce nu te uiti online? Lumen este o noua aplicatie de dating, conceputa special pentru cei peste 50 de ani.

Charly Lester, co-fondatorul aplicatiei, a oferit acest sfat pentru a profita la maximum de dating online. Aplicatiile Dating pot fi un loc minunat pentru a intalni oameni pe care nu le-ati fi intalnit altfel in viata reala, dar amintiti-va ca nu sunt o solutie rapida. Adesea, trebuie sa intalniti o varietate de oameni pentru a gasi ceea ce cautati.

„Asa ca incercati sa va bucurati de intregul proces si nu va puneti in panica daca nu il intalniti pe” One „in prima saptamana. Cititi profilele popoarelor si trimiteti mesaje personale. Strikeaza conversatie cu oameni diferiti pe aplicatii si daca gasiti pe cineva interesat, intalniti-va personal pentru a vedea daca exista o scanteie in viata reala. „