De ce ai nevoie de o perie rotativa?  

Peria rotativa este un instrument care ne ajuta sa avem un aspect foarte elegant, oriunde am merge. Astfel, chiar daca trebuie sa mergem la birou, la cina, in club sau la un eveniment privat, periile rotative sunt intotdeauna alegerea perfecta, care ne va ajuta sa ne definim tinuta si sa ne conturam un aspect foarte finisat si foarte placut.

 

Tipuri de coafuri cu perii rotative

 

Bob cu volum – periile rortative reusesc sa ofere volum oricarui tip lungime. Atat pentru cele cu parul lung, cat si pentru cele cu parul scurt, peria rotativa este alegerea cea mai buna atunci cand vor sa capete un aspect foarte finisat. Specialistii ne recomanda sa folosim perii rotative in timp ce parul nostru este umed.

 

Onduleuri in spirala – acest tip de coafura realizata cu perii rotative se potriveste in special la evenimentele formale din cadrul familiei, la o zi de nastere sau la un cocktail. Contureaza un aspect foarte natural si foarte relaxat.

 

Cu varfurile intoarse – spre interior sau spre exterior. Periile rotative se folosesc si in acest caz pe parul umed. Cel mai bine este sa usuci parul in timp ce il intorci. In felul acesta, coafura va rezista pentru mult mai mult timp.

 

Bucle lejere – sunt unele dintre cele mai populare coafuri realizate cu aceste produse. Sunt purtate in special de femeile tinere, care isi doresc sa isi contureze un aspect cat mai natural. Se potrivesc mai ales cu evenimentele relaxate, cu plimbarile, cu iesirile in oras cu prietenii.

 

Criterii de selectie perie rotativa

 

Pentru a stabilit care dintre sutele de modele de perii rotative ti se potriveste, este esential sa tii cont de cateva criterii de selectie:

 

Materialul – acesta poate fi de mai multe feluri: din turmalina si ceramica (aceste perii rotative sunt cele mai performante), din ceramica (asigura protectie si ofera stralucire), din teflon (sunt foarte sensibile si se deterioreaza repede), din crom (deterioreaza cel mai mult parul).

 

Putere – 800 W este minimum-ul unei perii rotative bune, insa pentru cele care isi doresc coafuri deosebite, specialistii recomanda achizitionarea unul produs de 1000 W.

 

Functii suplimentare – treptele de viteza, jetul de aer rece sau reglarea temperaturii sunt unele dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand achizitionam o perie rotativa. Produsul se poate folosi atat pe parul ud, cat si pe parul uscat.

 

Dimensiunea – este importanta mai ales atunci cand dorim sa calatorim si sa o transportam in bagaj.

 

Accesorii – sunt importante mai ales pentru persoanele care o folosesc foarte des si care isi realizeaza in mod constant coafuri diverse.

 

Peria rotativa este astfel un produs care nu trebuie sa lipseasca de pe noptiera femeii moderne. Contribuie la conturarea celor mai fine si mai rafinate tinue.