Discutand despre revizia auto anuala cu specialistii Top Welding

Fie ca detii o masina noua, fie ca detii un autoturism cu multi kilometri, revizia auto anuala este o operatiune ce nu trebuie ignorata, sau amanata, pentru a asigura buna functionare a vehiculului. Operatiunile de revizie pot fi efectuate pe la inceputul sezonului rece, pentru ca astfel se pregateste autoturismul si pentru conditiile dificile din timpul iernii. Este important sa te asiguri ca circuli cu anvelopele potrivite, ca nivelul de antigel este optim si, bineinteles, sa utilizezi solutia de spalat geamuri potrivita!

Care este service-ul potrivit pentru nevoile tale?

Alegerea service-ului potrivit este o provocare oriunde in Bucuresti. De obicei, cand detii un autoturism nou iti faci revizia la reprezentanta, insa preturile serviciilor oferite sunt mult mai mari fata de alt service auto! Daca detii un autoturism care nu mai este in garantie, poti alege sa colaborezi cu un atelier auto independent. O revizie auto la un service sau atelier din sectorul tau este la fel de bine realizata, insa costurile serviciilor sunt mult mai mici, fata de reprezentante.

Top Welding este un astfel de atelier, care realizeaza revizii si reparatii auto exceptionale, in cele mai bune conditii pentru autoturismul tau. Echipa de tineri, bine pregatiti si experimentati, efectueaza toate operatiunile cu simt de raspundere! Identifica problemele si le remediaza rapid, cu aprobarea ta. Costurile de inlocuirea a pieselor si costurile pentru manopera pot fi suportate cu lejeritate, indiferent de bugetul pe care il ai. Un alt avantaj de care poti beneficia daca vei colabora cu aceasta echipa de profesionisiti este cel de preluare a masinii din orice punct al Bucurestiului si predarea masinii la adresa solicitata de tine. Revizia auto este realizata sub atenta supraveghere a mecanicilor si a ta, datorita serviciului de vizualizare online, prin intermediul camerelor web. Deci, oricat de ocupat ai fi, ai siguranta ca autoturismul personal sau de serviciu se gaseste pe cele mai bune maini!

Care sunt costurile?

O revizie auto completa cuprinde mai multe operatiuni: de verificare a sistemelor principale componente, de inlocuirea a consumabilelor, de diagnosticare a starii de functionare a pieselor, de verificare si reglare a martorilor luminosi. La aceasta operatiune pot fi inlocuite filtrele de polen, filtrele de habitaclu si completate lichidele (antigel, lichidul de servodirectie, lichidul de frana, ulei cutie de viteze) care asigura functionarea masinii. Starea sistemului electric este la fel de minutios verificata, electromotorul si alternatorul sunt doua piese principale care sunt curatate si diagnosticate.