Extensiile de par te fac sa pari mai tanara?

Din ce in ce mai multe femei in anii patruzeci si cincizeci incearca aceasta tehnica. Parul subtire poate fi o problema pe masura ce imbatranim, iar extensiile de par de buna calitate ar putea fi raspunsul pe care l-ati cautat. Puteti adauga diferite culori, tonuri, grosime si volum – nu este vorba numai despre lungime.
Extensiile de banda sunt, probabil, cele mai usoare extensii de incercat. Extensiile de tip banda dureaza pana la opt saptamani si produc acelasi efect ca si cele permanente. Datorita metodei de aplicare usoara, ele sunt de obicei mai putin costisitoare decat alte metode. Banda de prelungire este, de asemenea, considerata a fi cea mai putin daunatoare pe piata. Datorita faptului ca sunt atat de usoare, nu trag de propriul dvs. par.

Extensiile prin clicuri pot fi usor de folosit, dar sunt foarte grele si pot duce chiar si la pete de chelie daca sunt purtate zilnic. Aceste tipuri de extensii sunt cel mai bine salvate pentru o ocazie speciala. Cum sa va mentineti in mod eficient extensiile de par cu banda?Asigurati-va ca utilizati un sampon cu un nivel scazut de sulfati.
O alta modalitate de a adauga extensii de par este denumita „fuziune la rece”. Legaturile de keratina sunt infasurate in jurul unor sectiuni mici ale parului, apoi sigilate cu ajutorul vibratiilor cu ultrasunete. Nu exista caldura sau amestec de clei de keratina cu parul natural si dureaza 90 de minute pentru aplicarea unui cap intreg.
Extensiile sunt o modalitate foarte eficienta prin care va puteti reimprospata look-ul si puteti sa aveti un aspect al parului de invidiat. Pentru a le mentine intr-o stare foarte buna este necesar sa respectati un proces de ingrijire si intretinere foarte atent.