Fara partener de calatorie? Nicio problema! Iata o idee de a calatori singur

Ideea de a pleca in vacanta de unul singur poate parea descurajanta, dar sa astepti aparitia partenerului de calatorie perfect poate deveni uneori plictisitor. O destinatie inedita pentru o calatorie de unul singur o reprezinta Peru, care iti va oferi ocazia sa descoperi fascinatia Americii de Sud.

Vei avea ocazia sa vizitezi cele mai celebre situri arheologice din Valea Sacra din Pereu, inclusiv „orasul pierdut” din Machu Picchu, magnifica cetate ce a fost construita de Imperiul Inca.

De asemenea, poti alege sa faci o calatorie pana la Agua Calientes, poarta de acces spre orasul pierdut, ori cu trenul Belmond Hiram Bingham- cu brunch si cocktail-uri servite la bord in timp ce calatoresti prin peisaje incredibile. Aceasta ruta a primit pe buna dreptate recunoasterea ca fiind una dintre cele mai bune calatorii pe cale ferata din lume.

De asemenea, vei calatori in jurul insulelor frumoase ale lacului Titicaca, vei putea sa te inscrii la cursuri de gatit si vei invata cum sa faci cocktail-uri in Cusco. Daca esti interesat, poti explora bisericile si palatele capitalei Lima.