Filmările în cazul Orban au fost realizate de echipa de filaj. Dar cu ce schimbă asta fondul problemei?

Văd că nu vreţi ca Orban să-şi dea demisia. Într-un fel e normal. După minciunile lui Băsescu sau inconsecvenţele lui Geoană, puţini dintre voi cred în capacitatea oamenilor politici de a-şi recunoaşte greşelile şi de a face gesturi de normalitate. Pentru că am văzut un post care spune că eu aş fi în spatele scandalului cu Orban, ipoteză sugerată de Victor Ciutacu (pe care eu însă n-am găsit-o, dar nici n-am căutat-o foarte tare…), vreau să lămuresc public lucrul ăsta: n-am nici un amestec! Am evitat să mă pronunţ public într-un fel sau altul, tocmai pentru că relaţia mea cu Orban e destul de rece şi nu vreau să o transform într-un conflict deschis. Repet ceea ce am mai spus…Ludovic Orban este un om politic cu talent, cu resurse şi poate mult prea multă personalitate. Echipa noastră a făcut doar nişte evaluări, iar rezultatele sunt aşa cum ne aşteptam. Dar vom vedea la sondajele din ianuarie care e impactul real al scandalului.
În rest! Normal că Realitatea TV şi-a îndeplinit rolul de slugă prea-plecată a Cotroceniului. Normal că Antena 3 i-a tras-o lui Băsescu…
Vreau să confirm o ipoteză: filmarea accidentului a fost realizată de echipa de filaj care-l urmărea pe ministrul transporturilor. Dacă revedeţi modalitatea în care s-a filmat, modul cum s-au marcat personajele prin planuri apropiate, apoi panoramare pe locul accidentului vă daţi seama singuri…Dacă mai ai şi informaţii!