Gasirea dragostei la jumatatea vietii

Crearea unui profil online
Deci, ce ar trebui sa includeti in profilul de dating online? TrecetiĀ un instantaneu din viata dvs care arata cine sunteti. „Asta ar insemna sa descrieti o zi in vacanta in locatia preferata sau o conversatie pe care ati avut-o cu fiul dvs. adolescent despre daca ar trebui sa faceti kitesurfing, orice va face sa iesiti”.

Onestitatea este o parte esentiala a intalnirii. „Cand alegeti fotografii, incercati sa utilizati imagini relativ recente, care descriu cu exactitate felul in care aratati. Alegeti headshot-uri in cazul in care fata dvs nu este ascunsa in spatele ochelarilor de soare si unde zambiti – aceasta face cu adevarat o mare diferenta! „, Spune Charly Lester.

Daca o fotografie este prea veche, o regula buna sunt hainele pe care le puteti purta. Daca inca le purtati si inca se potrivesc, utilizati imaginea. Includeti cel putin o fotografie completa pe profilul dvs de intalniri, ca sa nu fie surprize cand intalniti pe cineva in viata reala.

Text eticheta
In timp ce „curtare” se intampla in mare parte prin text si e-mail in aceste zile, Quilliam sfatuieste programarea unui apel de moda veche inainte de a va intalni initial si intalnire in termen de trei saptamani de la primul mesaj. Conform cercetarii, tragerea la sorti a unui e-mail sau a unui schimb de text va creste sansele de a va simti dezamagit cand va intalniti in cele din urma fata in fata.

Dragoste
Nu exista reguli aici. „O multime de barbati vor veni din casnicii lungi, unde momentele romantice au lipsit si pot fi putin cam ca baietii adolescenti”, sfatuieste relationatul terapeut Andrew G Marshall. – Asta nu inseamna ca ei sunt interesati doar de asta.

Si nu este nevoie sa va simtiti singuri daca va simtiti anxios. Potrivit cercetarii lui Debrett, doar 24% dintre cei peste 50 de ani ar face dragoste in prima saptamana de intalniri.

Suntti adult, va hotarati si faceti ce este corect si ce simtiti, fara a va simti presat.

Si cel mai important, bucurati-va de viata dvs. cu dating-uri!