Laptele praf, o solutie comoda pentru bebelusii moderni

Inca din primele luni de viata, alaptarea bebelusilor poate fi o mare problema in ceea ce priveste nutritia lor. Diverse mamici fie nu vor, fie nu pot sa alapteze datorita problemelor de sanatate, astfel ca orientarea spre diferite tipuri de lapte praf este necesara mai ales ca acesta contine diversi nutrienti si vitamine, capabile sa ofere un plus in cresterea bebelusilor si intarirea sistemului lor imunitar.

Dar cat lapte mananca un nou nascut pe zi pentru a-si asigura aportul caloric necesar? O astfel de intrebare cu siguranta ofera multe curiozitati parintilor si publicului larg, iar intr-o interventie facuta recent, o serie de medici pediatrii ne raspund cu brio la intrebarea: care este cel mai bun lapte praf pentru nou nascuti? Intre 0 si 2 saptamani, un bebelusi are nevoie de 6 pana la 10 mese pe zi, echivalentul a 600 ml de lapte. Intre 2 saptamani si 2 luni cantitatea de lapte creste pana la 900 ml/zi, iar intre 2-4 luni aceasta ajunge pana la 1100 ml/zi.

Daca pana in 6 luni laptele constituie ingredientul de baza in alimentatia bebelusului, dupa aceasta varsta medicii recomanda ca nutrientii sa fie luati si din alte alimente pisate sau lichide. Asadar, cel mai bun lapte praf pentru bebelusi se remarca in ochii parintilor prin cantitatea mare de nutrienti, calorii, vitamine, dar si prin formula si modul sau de preparare.

Alegand cel mai bun lapte pentru bebelusi avem atat garantia comoditatii cat si a flexibilitatii, iar frecventa cu care hranim bebelusul intre mese nu pare sa produca nici un inconvenient, nici in randul parintilor, dadacelor sau bunicilor. Pe spatele oricarei cutii de lapte se poate observa usor cum trebuie acesta preparat pentru a nu creea vreo confuzie sau disconfort la nivel familiar.

Insa care este cel mai bun lapte praf pentru bebelusi in opinia specialistilor, capabil sa asigure un regim alimentar sanatos in primele lor luni din viata?

Fie ca ne raportam la pret sau gramaj, o serie de producatori de top vin cu retete unice, iar cele mai bune modele in opinia acestora sunt urmatoarele: Hipp 1 Organic, Vitalact, Nestle Nan Comfortis 1, Humana si Novolac 1.

Formulele de lapte praf au o combinatie unica, iar informarea este prioriatara pentru a ne asigura ca oferim cei mai bun pentru bebelusul nostru. Avand variante diverse la preturi diferite si cu compozitii fel si fel, ne putem orienta catre ce este mai bun in primele luni din viata pentru bebelusul nostru, iar in acest caz diverse rapoarte ale medicilor ne stau la dispozitie asupra compozitiei din pachetele de lapte praf pentru copii.