Lista nominalizarilor Best Studios la cele mai cunoscute evenimente din industrie

Anul 2018 se anunta a fi unul extraordinat pentru Best Studios. Studioul este nominalizat la cele mai cunoscute evenimente din industria videochatului, Lalexpo si LiveCamAwards, la nu mai putin de 12 categorii. Best Live Cam Female Model, Best International Cam Studio si Best Romania cam Studio sunt cateva dintre cele mai importante sectiuni la care Best Studios are mari sanse sa castige premii importante.

Studioul a creat o adevarata revolutie in videochat si reuseste sa se mentina pe pozitia de cel mai bun studio de videochat din lume. Locatiile impresionante, modelele de top, investitiile in aparatura de ultima generatie si in echipa de traineri specializati i-au adus studioului Best Studios castiguri impresionante. Echipa detine reteta succesului, iar acest lucru se poate observa an de an prin premiile castigate si veniturile impresionante.

Premii pentru modelele de videochatSumele de mii de dolari si bonusurile incredibile sunt o realitate pe care modelele o traiesc zi de zi. Fiecare model Best se bucura de o viata de vis si de o cariera solida in acest domeniu atat de ravnit de tinerele din ziua de azi. Munca si implicarea modelelor este atent rasplatita atat de echipa studioului, cat si de marile festivaluri unde tinerele reusesc sa se detaseze de concurenta.

Echipa Best Studios este in permanenta orientata spre evolutie si continua sa fie implicata si motivata sa exceleze in acest domeniu. Studioul si-a construit o imagine puternica, atat la nivel national, cat si international.

Best Studios este locul perfect unde orice tanara poate sa evolueze si sa cunoasca succesul. Locatiile glamour sunt spectaculoase si le ofera modelelor cadrul perfect pentru a-si desfasura activitatea la cele mai inalte standarde. Best Studios detine cea mai buna echipa de traineri specializati care le ofera tinerelor cele mai bune sfaturi pentru a-si pune in evidenta calitatile. Fie ca aveti experienta sau nu, studioul va furnizeaza cele mai pretioase trucuri pentru a reusi. Modelele Best sunt femei care si-au castigat independenta si au ajuns sa aiba o viata care ar starni invidia oricui.

Best Studios este o prezenta vizibila in industria videochatului si se bucura de rezultate impresionante. Recunoasterea la marile festivaluri, castigurile si atitudinea modelelor care sunt extrem de motivate sa reuseasca sunt cele mai mari satisfactii pentru studioul de videochat. Performanta este recunoscuta la Best Studios, iar acest lucru se cuantifica in premiile obtinute an de an. Intelegerea, respectul si motivatia se numara printre ingredientele succesului.

Detasandu-se de concurenta, Best Studios este cel mai bun studio de videochat din Romania. Anul acesta, echipa isi doreste sa reuseasca sa se mentina in top si sa obtina cat mai multe premii si castiguri impresionante. Satisfactia vine cu fiecare reusita, iar echipa este increzatoare in viitor si isi dedica timp pretios pentru gasirea celor mai eficiente solutii pentru satisfacerea clientilor.

2018 se anunta un an promitator cu multe premii si castiguri pentru studioul de videochat. Best Studios asteapta cu nerabdare decernarea premiilor de la cele mai cunoscute evenimente din acest inceput de an, Lalexpo si LiveCamAwards.