Modelele de videochat Rich Girls ne învață ce lenjerie să purtăm de Valentine Day!

Nimic nu ne poartă cu gândul mai mult la Ziua Îndrăgostiților decât o lenjerie roșie senzuală, al cărei design este presărat cu diverse curele sexy, cu danteluri prinse sau cu un decolteu adânc.

Dacă v-am atars atenția și doriți să aflați care sunt piesele seducătoare pe care le propun modelele Rich Girls, atunci continuați să derulați pentru a descoperi cel mai fierbinte look pentru V-Day.

Echilibrați-vă look-ul senzual cu un corset ușor legat și pantaloni scurți. Vibrația casuală, dar sexy a setului o să vă facă să îl purtați și în alte zile, nu doar de V – Day.

Încă o dată, modelel de videochat ne confirmă faptul că dantela rămâne un detaliu romantic potrivit acestei ocazii. Sub zona dedicată bustului din această rochiță există o panglică drăguță, menită să accentueze romantismul.

Curelele ajustabile ale sutienului sunt deosebit de delicate, la fel ca materialul din care este confecționat întregul set. Iar pentru a înclina balanța oferită de simplitatea setului, adăugăm o nuanță îndrazneață de burgundy, care ne duce cu gândul la vinul roșu regal.

Suportul subțire din acest set de catifea oferă suport, în timp ce curelele suplimentare și decupajul oferă senzualitate.  Benzile acestui costumaș roșu vă vor impresiona partenerul, efectul fiind acentuat de materialul catifelat din care este realizat acest set modern.

 

 

Nimic nu este mai provocator ca niște decupaje super-strâmte, care accentuează ideea de lenjerie concepută pentru ocazii speciale. Fibra transparentă din care este confecțioanată rochia cu model tip creion acoperă formele voluptoase ale oricărei femei, în timp ce baretele laterale transformă outfit-ul cuminte într-unul 100% sexy și irepetabil.

Acest set are o dantelă tăiată în porțiuni triunghiulare de-a lungul sutienului – plus o panglică mică în centrul său pentru o anumită strălucire. Boxerii sunt confecționati integral din dantelă, însă un tip de dantelă cu ochiuri foarte inguste. De departe, aceasta este alegerea femeilor care doresc să lase mai multe imaginației, spun modelele din studioul Rich Girls București.

Formatul deschis al sutienului este accentuat de cupele cu push up și de clivajul mai mare, în timp ce banda din jurul taliei oferă un echilibru cu porțiunile realizate integral din dantelă. Misterul este potențat de nuanța intensă de burgundy aleasă pentru acest set de lux.

Halatul este destinat unei siluete mai puțin clasice, cu forme voluptoase, însă această versiune are surplusul de dantelă care oferă vizibilitate . Dacă adăugați și o jartieră, atunci partenerul va rămâne fără suflare.

Dantelă cu imprimeuri florale – o marcă inconfundabilă pentru V-Day. Acest set este unul al exceselor, pentru o femeie care adoră să fie în centrul atenției în dormitor. Cupele sunt dantelate și decupate, iar slipul prezintă o mică adâncitură închisă de o panglică cu formă de fundiță. Totul este la superlativ – curelele suplimentare, fundele de la baza bretelelor sutienului și roșul aprins al setului. Cu siguranță, un model Rich Girls ar purta acest set de Valentine`s Day!