Moduri in care puteti pierde in greutate rapid si sanatos

Iata cum sa incepeti anul prin a va controla planul de alimentatie, sa puneti capacul pe pofte si sa capatati o forma fizica foarte buna.
Mentinerea unui jurnal alimentar este o idee care da rezultate foarte bune. Simpla enumerare a gustarilor si a muscaturilor pe care le luati pe tot parcursul zilei va poate ajuta sa controlati caloriile si sa mancati mai putin si mai sanatos. Organizarea este un prim pas foarte important.

Consumul de grasimi sanatoase este un alt pas important. Grasimile esentiale stimuleaza metabolismul si au un efect de ardere a caloriilor. Omega 3 EFA ajuta in mod special la arderea grasimilor deoarece directioneaza zaharul din sange pentru a fi ars ca combustibil, in loc sa fie stocat ca grasime.

Alimentele precum ardeiul ajuta corpul dumneavoastra sa transforme grasimea in caldura, astfel arderile sunt mai mari. Aruncati-l in supe, tocana si multe alte preparate. Se spune ca acesta creste arderea grasimilor cu 16%.

Vitaminele B au un efect asupra zaharului din sange deoarece sunt necesare pentru metabolismul glucozei si au, de asemenea, un efect de ardere a grasimilor. Un somn bun de opt ore va va mentine hormonii fericiti si va va ajuta sa va accelerati metabolismul, ceea ce duce la scaderea in greutate naturala.  Mananca grapefruit inainte de masa si o sa vezi rezultatele.  Grapefruitul are enzime care lucreaza la scaderea stocurilor de grasimi – iar studiile arata ca ajuta la scaderea in greutate.

Un alt obicei care va va ajuta sa va atingeti obiectivele este legat de impartirea meselor in mese mai mici. Studiile arata ca cei care au mancat mai putin de 4 mese pe zi au slabit mai greu. Mesele mici solicita mai mult organismul si dau un randament mai bun.

Ceaiul verde ar putea fi prietenul zilnic al metabolismului tau. Acesta ajuta la arderea caloriilor si iti da energie pentru intreaga zi. Aceste mici sfaturi, alaturi de un program regulat de minim 30 de minute de activitate zilnica te pot face sa pierzi in greutate si sa ai forma fizica pe care ti-o doresti.