Momentul cand Meghan Markle a stiut ca printul Harry este alesul

Se intalneau deja de cateva luni, dar a existat un moment special cand sursele apropiate ale cuplului spun ca Meghan Markle a stiut ca printul Harry era „acela”.Un extras din cartea Harry: Viata, pierderea si dragostea de catre jurnalistul si expertul regal, Katie Nicholl, detaliaza modul in care cuplul a trebuit sa se ascunda cand presa a intrat in relatia lor.

„Ca si fratele sau, Harry s-a bucurat de o surpriza in presa si, in timp ce a fost dezamagit, povestea s-a zdrobit, el stia ca este norocos ca se bucura de cateva luni sa o cunoasca pe Meghan fara examinare de presa”, scrie ea intr-un fragment publicat de Vanity Fair. „Cand povestea a izbucnit, Harry s-a intamplat sa fie cu Meghan in Toronto.”

Prietenii care stiau despre relatia lor erau bucurosi sa-i vada impreuna si sa-i lase sa se adaposteasca de paparazzi la casa lor din Toronto. „Jessica, un stilist, este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Meghan, in timp ce Ben este gazda televiziunii care prezinta programul de stiri de divertisment CTV”, scrie ea. Cu toate acestea, printul Harry a avut un mare succes cu cei trei copii ai lor – gemenii Brian si John si fiica de 4 ani, Isobel -si astfel a castigat-o pe Meghan.

„Cand Harry a venit sa viziteze familia, a adus o punga plina de cadouri. El a castigat copiii intr-o clipa. El a fost stralucit cu ei si cred ca ceea ce a facut-o pe Meghan sa-si dea seama ca el este alesul a fost momentul in care l-a vazut cat de bun a fost cu ei”, dezvaluie Katie. „Cred ca ar fi putut fi momentul in care Meghan s-a indragostit cu adevarat de Harry.
Cu toate acestea, cand stirea a lovit in cele din urma ziarele, Harry a trebuit sa emita o declaratie presei pentru a confirma povestea si a cerut presei si paparazzilor sa opreasca hartuirea lui Meghan. Si restul, pentru a moneza o fraza, este istoria nuntii regale.