Nigella Lawson dezvaluie rutina ei de somn destul de ciudata

In timp ce majoritatea dintre noi se straduiesc pentru opt ore de somn recomandate, bucatarul TV Nigella Lawson a dezvaluit ca nu se apropie de asta. Dar se pare ca femeia in varsta de 58 de ani este foarte multumita de aceasta configuratie, admitand ca doarme intr-adevar intr-o explozie de doua ore si in mod regulat se ridica pentru o ceasca de ceai.

Intr-o sesiune recenta de intrebari si raspunsuri din Londra, Nigella Lawson a spus publicului ca unul dintre beneficiile imbatranirii este ca vei adormi cat de repede doriti.

De asemenea, a marturisit ca este adesea ascunsa in pat inca de la 19:30. Ea a spus: „Ceea ce imi place foarte mult la imbatranire e ca nu te simti jenat sa te culci devreme. Nu mai exista cand pot sa ma culc mai devreme?”.

Bizar, asa cum s-ar parea, rutina de noapte a lui Nigella lucreaza in mod clar pentru ea – avand in vedere ca fanii ei admit ca arata mult mai tanara decat cei 58 de ani.

In trecut, ea a dezvaluit, de asemenea, ca un regim de frumusete la fel de redus de mentinere este acela de a multumi tenul ei neintrerupt.

Potrivit lui Feminin, steaua a aratat ca bea multa apa pentru a-si pastra pielea curata si clara – si se asigura ca isi spala fata in fiecare noapte cu o carpa de muslin.

Ea a spus: „Chestia e ca, beau mai multa apa decat crezi posibil – trei litri pe zi. Si nu ma duc niciodata la soare, sunt foarte sunofob.

„De cand aveam 25 de ani, imi spal fata in fiecare zi cu o carpa de muslin pentru a scoate toate bucatelele moarte. Folosesc curatarea tenului, iar pielea mea este absolut curata si atat de moale.

Ei bine, daca functioneaza pentru Nigella, functioneaza si pentru noi, nu?