Particularitatile fatadelor din lemn

In privinta aspectului unei cladiri, poti opta pentru multe tipuri de fatade, de diferite texturi. Foarte multi romani aleg, ca atunci cand isi construiesc casa visurilor, opteaza pentru o fatada din lemn. In privinta aspectului unei cladiri, poti opta pentru multe tipuri de fatade, de diferite texturi. Foarte multi romani aleg, ca atunci cand isi construiesc casa visurilor, opteaza pentru o fatada din lemn.  Fatada unei cladiri trebuie sa fie deopotriva practica si mai ales rezistenta, dar totodata estetica, iar lemnul este un material care imbina intr-o maniera armonioasa ambele aspecte.

Particularitatile fatadelor din lemn

In aceasta decada a modernitatii, caracterizata de liniile suple, adeseori metalice, in arhitectura si design, lemnul este unul dintre cele mai vechi materiale despre care se poate spune ca este “inca la moda” prin maniera in care se poate adapta modernitatii, prin diferitele sortimente. Foarte multi romani aleg sa isi construiasca case cu fatade din lemn, deoarece aceste fatade au un aspect elegant, rafinat, iar elementele moderne se imbina cu structura traditionala. Fiecare sortiment este ca o alta personalitate, astfel ca poti alege acea “personalitate” care se potriveste cu spiritul caminului tau. In Romania, exista numeroase firme care se ocupa cu comercializarea diferitelor tipuri de fatade din lemn.

De ce sa alegi unul dintre sortimentele de fatade din lemn comercializate de firma E-Parchet.ro?

E-Parchet.Ro ofera clientilor sai sansa de a alege din numeroase sortimente de lemn pentru fatadele din lemn, care sa se potriveasca cu stilul pe care il doresti pentru locuinta visurilor tale. Cele mai cautate fatade din lemn comercializate de magazinul online E-Parchet.Ro sunt sortimentele de teak, iroko, cumaru, ipe si padouk, precum si de pin si frasin ( ambele termostatate).  Unul dintre principalele beneficii ale fatadelor din lemn este faptul ca aceste fatade din lemn au o durata de viata considerabila, in comparatie cu alte materiale. In plus, versatilitatea texturii acestora iti permite sa le combini cu usurinta si cu alte materiale, pentru a crea acel aspect modern care te atrage.  E-Parchet.Ro poate comercializa fatade din lemn atat pentru case, cat si pentru cladirile comerciale.  Dupa montarea fatadei din lemn, este foarte important sa stii cum sa intretii aceasta fatada, pentru a te bucura cat mai mult timp de aspectul rafinat si modern al ei. Odata cu trecerea timpului, va trebui sa iei in considerare faptul ca va fi nevoie, la un moment dat, sa revopsesti aceasta fatada si sa o dai cu lac, pentru a ii conferi acel aspect stralucitor pe care l-a avut la inceput. De asemenea, este foarte important sa eviti ca umezeala sa intre in contact cu aceasta fatada din lemn.

Fatade din lemn termortratat sau fatade din lemn exotic?

In functie de cum vrei sa arate casa sau cladirea comerciala pentru care doresti o fatada din lemn, poti acele dintre variantele termotratate sau exotice. E-Parchet.Ro pune la dispozitia clientilor ambele variante. Atat fatadele din lemn termostratat cat si fatadele din lemn exotic comercializate de E.Parchet.ro sunt de calitate superioara si sunt construite pe ideea de spirit modern sustinut de o structura solida clasica. Atata timp cat stii cum sa intretii fatada din lemn, te vei bucura de un camin asa cum iti place.  Te-ar putea interesa si acest articol realizat de Curierulnational.ro.