Serviciul de amanet care ofera lichiditati in conditii avantajoase

Solutii de creditare rapida

Lipsa lichiditatilor poate constitui o problema destul destul de grava atunci cand de o suma de bani depinde atingerea unui obiectiv sau o nevoie vitala. Obtinerea unui credit, indiferent de suma propusa, se dovedeste a fi o adevarata provocare pentru cei aflati in nevoie, in sensul in care institutiile bancare si-au inasprit conditiile de acordare a creditelor cu preponderenta la inceputul acestui an, data fiind cresterea indicelui Robor si a reglementarilor ce vizeaza modificarile contractuale pentru angajati.

Tinand cont de faptul ca piata romaneasca este saturata de institutii bancare ce nu par a lucra in beneficiul contractantilor, amanetul, care se pozitioneaza drept o institutie financiara nebancara ce functioneaza in perfecta legalitate, fiind acreditat de Banca Nationala a Romaniei, si-a extins popularitatea in randul persoanelor fizice, datorita conditiilor avantajoase care oferteaza un public din ce in ce mai interesat de a contracta sume importante intr-un timp extrem de scurt, pentru a-si satisface nevoile financiare. In acest context, amanetul auto Mares Credit si-a inceput activitatea in anul 2014 (http://www.mc-amanet.com/despre-noi/), axandu-si strategia asupra parteneriatelor care vizeaza succesul mutual, nu doar beneficiul propriu, promovand un specific relativ nou pentru piata economica din Romania, acela al amanetarii autoturismului in schimbul obtinerii de sume consistente de bani.

Serviciul pe care il ofera amanetul auto Mares Credit urmeaza temeiul legal si reglementat de institutiile de profil economic, oferind 70% din valoarea autoturismului in bani proprietarului de drept pe loc, odata cu semnarea contractului. MC Amanet serveste categoria persoanelor fizice care se afla intr-o criza financiara acuta, fiind o companie bazata pe un capital 100% romanesc, ceea ce inlatura din suspiciunile legate de acest business. Serviciul presupune acordarea a 70% din suma autoturismului, evident, in conditiile care vizeaza integritatea, gradul de uzura si editia acestuia, iar comisionul impus acordarii creditului porneste de la pragul de 0.1% si poate ajunge la valoarea maxima de 0.3% / zi, procente care sunt stipulate inca din faza debutarii contractului, fara clauze abuzive si costuri suplimentare care sa supraindatoreze solicitantul.

Dincolo de conditiile atractive in care se semneaza contractul final, MC Amanet permite plata esalonata a imprumutului accesat, oferind un bonus de 7 zile de gratie fara dobanda dupa expirarea contractului si a termenelor prevazute. Contractantul poate intra in posesia creditului in mai putin de 15 minute, in contextul in care se arata receptiv la conditiile amanetului si procesul este fluidizat de o decizie rapida si increzatoare.

Pe perioada derularii contractului, autoturismul este pastrat si pazit intr-un parc auto detinut de MC Amanet, acesta aflandu-se in grija camerelor de supraveghere si a personalului specializat in asigurarea pazei si protectiei, astfel ca parteneriatul se dovedeste unul transparent si de incredere, amanetul auto devenind, astfel, o alternativa ce concureaza cu serviciile bancare.

Amanetul auto se situeaza in topul serviciilor la care persoanele fizice si juridice apeleaza in contextul unei crize acute de lichiditati, fiind un serviciu care fluidizeaza procesul de acordare a banilor in seama unor conditi avantajoase si transparente pentru beneficiar. Serviciile MC Amanet pot fi rapid accesate printr-o simpla vizita la sediul oficial din Bucuresti, reprezentantii sai dovedind profesionalism si empatie fata de nevoile solicitantilor.