Tendintele de par pe care trebuie sa le incercati in acest an

Panglici, blonda stralucitoare si boboci – 2017 a fost un an experimental pentru par. In timp ce stilurile super-drepte, cosurile de ponei si accesoriile uriase ale parului au acaparat podiumul, culorile neonului, vopselele de curcubeu si stralucirea in culorile intunecate ale parului au domnit suprem pe internet, deoarece industria de frumusete si bloggerii au sarit in prima incercare, tendinte.

Dar acum ne uitam mai departe pentru coafuri mai placute si mai laudabile. Vrem sa stim: care sunt tendintele parului de care aveti nevoie sa va familiarizati anul acesta? Care tunsoriĀ  vor prelua saloanele in acest an? Ce ar trebui sa incercam?

Am cerut expertilor de top prognozele lor cu privire la ceea ce vor fi cele mai tari tendinte ale parului in acest an, si asta au de spus ei … Vestea buna este ca exista ceva pentru toata lumea!

Tunsori de top pentru femei 2018

Bob-ul modern

Multe celebritati au optat pentru un bob lung. „O multime de oameni au fost inspirati sa mearga pentru o tunsoare scurta”, a explicat James Pryce, stilist sef la salonul de la West London, Larry King.

Tunsoare scurta baieteste

„Una dintre cele mai fierbinti tendinte ale parului pentru 2018 este taierea bobului. Iti amintesti de Linda Evangelista in anii ’80, care arata aspectul androgin al baietilor. Este minunat pentru orice varsta si necesita un minim de timp de design. ”

Par natural

Paul Edmonds prezice ca buclele naturale sunt „un concurent puternic” pentru a fi cea mai buna coafura pentru anul 2018 – „atata timp cat nu este prea definita”. Ganditi-va ca Halle Berry pe covorul rosu – perfectiunea .