Total Heat – compania care se impune prin profesionalism si seriozitate

Total Heat este o echipa serioasa, responsabila si transparenta, care comercializeaza produse de inalta calitate pentru clientii sai fideli sau pentru proprietarii care doresc sa-si actualizeze locuintele cu sisteme de incalzire de ultima generatie. Exceptand calitatea superioara a produselor, compania se mandreste cu un portofoliu amplu de clienti, proiectele recente acoperind atat lucrari in ansamblurile rezidentiale autohtone, precum Ibiza Residence, cat si in spatii publice, asa cum ar fi service-urile auto.

Galeria de imagini care poate fi gasita pe pagina „Portofoliu”a noului site oficial: www.totalheat.ro este o dovada certa a calitatii produselor, dar si a serviciilor de montaj. In plus, Total Heat ofera garantie atat pentru produsele comercializate: cabluri, elemente de izolatie termica si senzori, cat si pentru montajul implementat.

Avantajele sistemelor de incalzire prin pardoseala sunt cunoscute in mediul citadin, caci popularitatea acestor solutii de incalzire este intr-o continua crestere.

In primul rand, sistemele de incalzire prin pardoseala oferite de Total Heat pot fi usor combinate cu pompele de caldura. Caldura concentrata poate fi livrata printr-o astfel de pompa pentru a obtine apa calda menajera cu o temperatura de pana la 60 de grade, in timp ce alimentarea instalatiei de incalzire prin pardoseala poate fi realizata si la o temperatura mai scazuta. Compania Total Heat proiecteaza sisteme de incalzire prin pardoseala care optimizeaza eficienta pompelor de caldura, astfel incat sistemul sa fie alimentat dintr-o sursa de energie regenerabila, dar sa prezinte si o eficienta mai sporita. Un astfel de ansamblu ofera caldura constanta si controlata, contribuind la reducerea costurilor de functionare.

Sisteme pentru confort termic

Intretinerea facila este cel de-al doilea avantaj al sistemelor de incalzire in pardoseala marca Total Heat. Deoarece nu exista parti aflate in miscare, cel putin in situatia in care vorbim despre un proces corect de montaj, sunt foarte putine aspecte negative care pot afecta buna functionare a instalatiei. In cazul in care ansamblul a fost montat corect, conductele din sistem pot fi supuse testelor de presiune pentru ca potentialele scurgeri sa fie identificate intr-un stadiu incipient si tratate inainte de nivelare. Ca rezultat imediat, intretinerea periodica devine extrem de facila spre deosebire de incalzirea traditionala prin convectie.

Confortul termic omogen este un avantaj pe care compania Total Heat il aduce intotdeauna in discutiile cu proprietarii spatiilor publice sau private care nu sunt convinsi de faptul ca instalatiile prin pardoseala reprezinta cele mai bune alegeri. Ciclul termic este opus fata de cel oferit de sursele conventionale de caldura, asta pentru ca temperatura in camera este constanta, iar caldura porneste de la extremitati. In concluzie, problema picioarelor reci va fi eliminata. Comparativ cu radiatoarele conventionale, un sistem de incalzire prin pardoseala genereaza mai multa caldura radianta.

Libertatea de proiectare a incaperilor este un beneficiu apreciat de multi proprietari. Nu exista compromisuri legate de estetica in momentul in care vorbim despre montajul instalatiilor de caldura in pardoseala. Astfel, fiecare persoana are flexibilitatea de a-si pozitiona mobila dupa propriul gust, fara a pierde spatiu si fara a-si adapta nevoile dupa specificatiile, elementele si accesoriile aferente sistemului de incalzire.

Flexibilitatea comenzilor nu poate fi ignorata, caci instalatiile nu mai sunt comandate de un singur termostat, ci fiecare incapere poate fi controlata printr-un astfel de echipament. Termostatele comercializate de compania Total Heat pot fi programate pentru a raspunde cerintelor impuse de proprietar, astfel incat locuitorii sa nu piarda caldura in zonele mai rar folosite.

Fara radiatoare proeminente si temperaturi mari in calorifere si tevi, grupurile vulnerabile pot fi ferite usor de arsuri sau de alte accidente neprevazute, care le pot afecta sanatatea si integritatea.